4CEE

4CEE

Kom hier meer te weten over onze fantastische partner 4CEE

4CEE

4CEE

4CEE is een groeiende Nederlandse organisatie die bestaat uit 5 softwarebedrijven: ICreative, Easy Systems, Diesis, Coforce en Stiply. Naar buiten toe 5 verschillende bedrijven, maar naar binnen toe een echt familiebedrijf en een hechte organisatie. We werken gezamenlijk vanuit twee prachtige kantoorvilla’s in Ede.

Het is onze missie om de administratieve last van organisaties steeds verder terug te dringen. Wij geloven dat met software uiteindelijk alle administratieve processen volledig geautomatiseerd zullen worden. Daarom bieden wij softwareoplossingen voor administratieve processen waar iedereen tijd aan kwijt is, maar waar niemand tijd aan kwijt wíl zijn.

Collega's bij 4CEE ervaren een sterk gevoel van saamhorigheid. Iedereen is makkelijk te benaderen, geen strenge hiërarchie en gezamenlijk werken aan de toekomst. Korte lijnen, snel schakelen en veel ruimte voor persoonlijke inbreng en groei. We staan met beide benen op de grond en steken graag de handen uit de mouwen. Daarbij maakt een flinke dosis humor het werk nóg een stukje leuker!